Bel mij terug
Achternaam:

Telefoonnummer (*):

E-mailadres (*):

Daklekkage Groningen, Dakdekkersbedrijf Metus voor daklekkage en dakrenovatie in Groningen

Bij Dakdekkersbedrijf Metus Groningen kunt u terecht voor vakkundigheid en kwaliteit. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij uw lekkage opsporen en verhelpen. U kunt bij ons terecht voor onder andere daklekkage, en alle dakdekkerswerkzaamheden. Kortom; een specialist die u graag verlost van een vervelende lekkage. Neem contact met ons op om direct een afspraak te maken.

Spoedhulp, service en kwaliteit

Een lekkage komt altijd ongelegen en kan zorgen voor veel overlast. Daarom is het van belang dat er zo snel mogelijk actie wordt ondernemen zodat grotere schade voorkomen kan worden. Wij begrijpen dit natuurlijk en daarom kunt u altijd bij Dakdekkersbedrijf Metus in Groningen terecht. Onze medewerkers staan van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.00 (stormschade ook na 17.00 en in het weekend) voor u klaar.

Daklekkage, een veelvoorkomend probleem

Daklekkage komt voornamelijk voor bij oudere huizen en panden. De gevolgen van een daklekkage zijn meestal vlekken en kringen op het plafond en behang dat gaat loslaten. Wanneer u dit herkent is het tijd om direct een lekkage specialist in Groningen in te schakelen. Er zijn veel verschillende oorzaken mogelijk die zorgen voor een daklekkage. Hierbij kunt u denken aan losliggende dakpannen, een scheurtje in uw plat dak (of lood) of een dakgoot die niet meer goed functioneert.

Werkwijze van onze lekkage specialisten in Groningen

Wanneer onze medewerker bij u langskomt in Groningen bekijken we eerst wat de oorzaak van de lekkage is en wordt de lekkage gelokaliseerd. We bespreken met u de situatie en leggen de oplossing met bijbehorende kosten eerst aan u voor. In sommige gevallen volstaat een tijdelijke noodreparatie en maken we een afspraak om de lekkage voorgoed op te lossen. In andere gevallen moet er direct actie ondernomen worden om verdere schade aan uw woningen in Groningen te voorkomen.

Zoals u ziet heeft iedere lekkage een unieke aanpak nodig. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Uw naam (*):

Adres + huisnummer:

Postcode:

Woonplaats:

Telefoonnummer (*):

Uw email (*):

Onderwerp (*):

Omschrijving: