Bel mij terug
Achternaam:

Telefoonnummer (*):

E-mailadres (*):

Loodgieters- en Dakdekkersbedrijf Tilman en Metus Groningen

Dakdekkersbedrijf Metus is gevestigd te Groningen en verricht haar werkzaamheden thans door een groot deel van noord en midden Nederland.

Vooral particulieren zijn opdrachtgevers alsmede de (grotere) aannemingsbedrijven (utiliteitsbouw). Echter ook woningbouwverenigingen (stichtingen) weten Dakdekkersbedrijf Metus te vinden als het gaat om nieuwbouw, renovatie of verbouw dak(herstel)werkzaamheden.

Voor alle te verrichten werkzaamheden staat uiteraard de vakbekwaamheid van goed opgeleid en gekwalificeerd personeel hoog in het vaandel bij Dakdekkersbedrijf Metus.

Als het nou gaat om grote nieuwbouwprojecten / renovatiewerkzaamheden, altijd zullen de werkzaamheden met de grootste zorg en precisie worden uitgevoerd waarbij Garantie en Service uiteraard worden bevestigd middels garantiecertificaten die worden verstrekt door Dakdekkersbedrijf Metus.

Een veilig werk en woonklimaat is een waarborg die door de strenge voorschriften van diverse branche- organisaties dikwijls worden voorgeschreven en door Dakdekkersbedrijf Metus. Uiteraard met de grootste zorg wordt nageleefd.

Zo worden de vakmensen van Dakdekkersbedrijf Metus regelmatig bijgeschoold om aan de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen te voldoen.

Indien u vragen heeft neem dan gerust en uiteraard geheel vrijblijvend telefonisch contact op met onze telefonische dienstverlening 050 577 25 00, wij zijn u graag van dienst met uw vragen en zullen u indien nodig doorverbinden met een van de vakmensen waarover Dakdekkersbedrijf Metus uiteraard beschikt.