Bel mij terug
Achternaam:

Telefoonnummer (*):

E-mailadres (*):

Kunststof dakbedekking is uitermate geschikt voor platte daken.
Het voordeel van kunststof dakbedekking is dat er geen brander aan te pas komt en dat het milieuvriendelijker is dan bitumen.

Steeds meer mensen kiezen voor kunststof dakbedekking.

Dit komt omdat een standaard dak ( bitumineus) weliswaar waterdicht is maar vaak niet langer dan 20 jaar mee gaat.

De keuze voor een PVC-dak waarmee je alle Kunststof dakbedekking ook geschikt voor woonschepensoorten daken kunt bekleden en waarmee alles waterdicht blijft, ligt dan voor de hand zeker met de wetenschap dat dit type dak ook nog eens ruim 30 jaar meegaat en bovendien betaalbaar is.

Bij kunststof dakbedekking komt dus geen open vuur van pas, de brandveiligheid is hierdoor gewaarborgd. PVC wordt aangebracht met een föhn, is licht in gewicht en leverbaar in verschillende kleuren.

Kenmerken:

– wortelvast, tevens geschikt voor grasdaken en daktuinen
– beperkt onderhoud
– in verschillende kleuren leverbaar
– in de zomer periode een temperatuurverschil van ca. 6 graden ten opzichte van bitumineuze dakbedekking
– lange levensduur
– milieuvriendelijk recyclebaar

Wat is PVC Dakbedekking?

PVC dakbedekking staat voor dakbedekking dat gemaakt is van Poly Vinyl Chloride. Deze dakbedekking is de meest gebruikte kunststof voor weerbestendige daken. Het is een thermoplastische folie waaraan weekmakers en UV-stabilisatoren zijn toegevoegd waardoor PVC sterken UV-bestendig is, en is bestand tegen mechanische, klimatologische en biologische invloeden.

PVC Dakbedekking laten leggen

Lijkt een PVC dakbedekking u geschikt voor uw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vul het contact formulier in op de website dan nemen wij met u contact op.